Tuesday, 18 December 2007

3D SCAN

tak sabar nak tunggu baby ni keluar... hehehehe...







video

Friday, 10 August 2007

HONEYMOON IN KUCHING

03/08/2007 - 06/08/2007
Gi honeymoon kat Kuching. Seronok je gi sana.. gi serikin gakk borong telekung, tikar & etcs.
Gi sarawak Cultural village, jalan2 kat waterfront, makan seafood kat damai, mkn mee kolok, laksa sarawak.. Stay kat holiday inn Kuching. Sedap2 gakk food org sarawak ni... aku tgh preggy 3 bulan. heheheh Gi bercuti kat Kuching ni pun sempena 1st anniversary wedding ku.



Wednesday, 30 May 2007

HONEYMOON IN KELANTAN & TERENGGANU

31/05/2007 - 03/06/2007


Gi Kelantan & Terengganu ni bukan gi Honeymoon sgt... gi jalan2 cari makan sambil attend wedding my best fren kat Hotel New Pacific Kota Bharu Kelantan...sama cantik & sepadan je pengantin ni kan...

Saturday, 26 May 2007

PREGGY MUMMY TO BE...

Pregnant ??? itu lah satu benda yg cukup aku terkejutt... rezeki... suppose period 10 may 2007.. tapi dah lewat seminggu... bila check double line... positif ! so 24 may tu gi check up kat doc kamal (damansara damai medical centre).. confirm ler aku dah preggy 7 weeks buat pertama kalinya. Due date 14/02/2008... happy/takut semua ada...thanks to god!

Sunday, 14 January 2007

HONEYMOON IN SABAH

Honeymoon di Sabah 10-01-2007 - 13-01-2007


Gi sabah ni best sgt2. Mcm nak pegi lagi. First sampai terus jumpa orang yang we all booking kereta kat Airport, pastu hubby terus drive ke Kundasang. Tidur kat Kinabalu Pine Resort satu mlm. Esoknya terus berangkat ke KK & tidur kat Le Meridian 2 mlm, depan pasar Philipine, mlm dia ada pasar mlm, dekat dengan Waterfront, so senang la nk cari makanan kalau lapar. Masa dok kat KK tu sempat pegi Pulau Gaya, Pulau Manukan & Pulau Mamutik. Naik kat Jesselton Point. Best sgt2 snorkeling kat situ. Ikan cantik2. Mcm2 warna.

Kat bawah ni gambar durian, beli kat pasar tamu Tamparuli, sebelah jambatan Tamparuli, on the way nak ke Kundasang. Yang peliknya, warna isi durian ni warna merah. Rasa dia pulak manis-manis kelat. Tak sesedap durian kat semenanjung la.

Related Posts with Thumbnails