Wednesday, 31 December 2008

Wednesday, 10 December 2008

MEE UDANG SG DUA, PENANG



Kalau balik perlis....On da way balik nak balik kl, mmg byk transit yg we all akan benti.. sempat gi makan mee udang kat sungai dua... sedappppp!


cuma tak tahu bila la aku sempat nak mkn mee udang kuala sepetang...

udang besar2 you... mmg puas mkn udang sampai hubby terpaksa habiskan udang2 ku.



Sunday, 7 December 2008

BALIK KG HUBBY KAT PERLIS






Balik perlis for raya haji... at the same time buat Aqiqah for reefQi... tapi tak buat kenduri pun.. sedekah daging je.. tak plak tangkap gambar lembu.. hehehe coz aku bz pegang reefQi & hubby plak sibuk dgn lembu2 korban.


My FIL botakkan rambut reefQi coz nak bersihkan kulit kepala dia.

Sunday, 30 November 2008

Tuesday, 4 November 2008

HONEYMOON IN CHERATING

1-3 NOVEMBER 2008

hmm... kali ni bercuti dgn adanya "baby"... hehehe selalu berdua je... ni gi dgn reefQi...
so far dia ok.. tak byk karenah. the best part is masa kat beach dia makan pasir. ha ha ha...
sebelum sampai cherating, singgah teluk cempedak jap minum2... sambil tgk monyet.
sampai hotel rehat2 & terus gi beach & tgk pool hotel.

Esoknya jalan2 lagi sampai ke kemamaman.. tak jauh dlm 10 mins je dari Cherating.. lagipun aku duduk kat hotel yg hujung skali kat cherating... sempat gak merasa nasi lemak Hai Peng kat kemaman. Gi mkn satar, otak2, keropok lekor, sotong celup tepung kat kg geliga, chukai... hubby lak try mee calong. Pastu lepak2 kat pantai MAk Nik sambil suap susu kat reefQi.
Balik KL aku bawak balik ikan bilis, keropok lekor, satar & otak2.





Friday, 31 October 2008

Tuesday, 30 September 2008

REEFQI 8 MONTHS





reefQi with his second cousin (my hubby's side)







video



Related Posts with Thumbnails