Saturday, 28 February 2009

REEFQI 1 YEAR 1 MONTH OLD




dah boleh jalan... tapi berterabur la... hehehehe



video




Friday, 27 February 2009

MY BIRTHDAY



semlm birthday ku (26/02) ...blah pagi sibuk survey nursery utk anakku... dah jumpa la yg sesuai.


tghari, ku tinggal kan anakku pada mak, time aku keluar dgn hubby, menitik air mata dia coz we all tinggalkan dia.. ye la.. aku nak gi celebrate, pastu nak tgk wayang + mkn2... nak berdua je.... tapi hakikatnya bertiga gakk... baby dlm perut ni ku usung ke sana sini... heheee



pegi mana? hmm.. mana lagi... The Curve/IKano/IKEA je la... tu jugak tempatku berdating sebelum kawin, selepas kawin... tiap2 hujung minggu.... celebrate birthday aku pun kat situ... takpe.. aku suka tempat tu.... kat gym fitness first la tempat aku selalu berdating dgn hubby ku masa lum kawin dulu...



so, pegi la cineleisure.. pilih couple sit.. biAsa lah hari khamis tak ramai org tgk wayang...

problem nya... aku tak tahu nk tgk citer apa... takkan nak tgk UPIN IPIN kot... kang hubby aku kata apa plak...

so, ada

seven pound - lakonan will smith

ada citer RASUKAN ABLASA - citer melayu

ada GENG UPIN IPIN

ada mcm lagi lahhh....


pastu hubby nak tgk yg pkl 2 lebih... so, aku & hubby tak tau nak tgk citer apa... mintak suggestion pompuan ticketing tu... dia suggest we all tgk citer comedy... dia kata kelakar habess la... tajuk nya BURN AFTER READING... dia kata kelakar & BRAD PITT blakon...OK LA... we all terima la suggestion dia coz lagipun dah lama sesangat tak tgk wayang ni...


so, pkl 2.25 citer tu start... mm biasa la.. order pop corn.. sound effect pun bagus, duduk couple sit dia mmg selesa... org pun tak ramai... tak sampai 10 org kott...



aku tgk2 citer tu... sampai dah tgh2 dah... apa yg lawak nyer? aku leh tertido... pastu aku tersedar aku tido terus aku tgk balik citer nihh...

pastu tah la.... sampai hujung citer tu aku blurrr.... takde lawak mende.... yg hubby aku lak tergelak2 coz tgk aku confuse.. dia kata citer tu mmg lawak... aku mmg TAK FAHAM.


Bila kuar dari panggung tu aku gi balik kat kaunter ticket tu... takde plak minah yg suggest tgk citer tuh.. kalo ada harus ku bagi sedass dua... yg hubby ku gelak sampai ke balik rumah kata lawak betul citer tu.. aku pun gelak gakk tapi aku tak tau tang mana dia punya lawak.... HANGIN kekdahnya aku nihhh... yang hubby aku ni terkekeh kekeh gelak tak habis2 ckp kat aku citer tu mmg lawak la... brad pitt blakon... hishh... wakakakakaka



pastu gi mkn kat BUBBA GUMP SHRIMP RESTAURANT... kat the curve.. mkn2 kat situ tapi aku mcm kenyang.. burger nya beso sgt... ok la... apa2 pun happy spent time dgn hubby berdua masa birthday ku. Bila hubby tanya hadiah nak apa... mcm2 ada dlm pala otak ni.... hehehhee

Friday, 20 February 2009

GIGI AIREL RAYYAN REEFQI

muhahahahha wakakakakka.... gigi susu atas yg 4 btg tu still lum tumbuh2 lagi... huhhhuhu camner anak aku leh tumbuh taring lak dulu kat gigi blah atas nun lepas 2 btg gigi bawah tu tumbuh.. lawak la bila dia gelak, org akan tambah gelak bila ternampak gigi taring dia.


Thursday, 19 February 2009

SCAN 3D

Semlm gi scan 3D... tgk muka baby dlm perut ni sebijik muka anak sulongku. hihiiihhi
geng papa gakk la nampak gayanya...

video

Friday, 13 February 2009

HAPPY VALENTINE'S DAY!


I WISH TO ALL LOVERS & COUPLES, "A HAPPY VALENTINE'S DAY !!!"




Saturday, 7 February 2009

EVENING ACTIVITIES - ON WEEKEND


Kalau tak pegi mana2, jalan2 kat area rumah je la.. pegi tasik & taman Desa PArk City... kat situ leh tgk ikan & bg ikan mkn, ada taman permainan & ramai yg main layang2 kat situ... anjing2 kat situ pun cute2.. siap berbaju bagai... hehehehe anak aku ni pantang aku & hubby ada kat rumah.. dia mesti ajak keluar.. al maklum la.. dah biasa... kalau tak, dia menangis2 je kat rumah tak tahu apasal.. maybe sebab dah dibiasakan kot every weekend keluar... so, dia mmg nak keluar & dia jadi baiikkkk sgt2 bila berjalan.

ni aku pun tak kenal sapa.. aku nak tangkap gambo reefQi tetiba boy ni enterfrem... takpe la.. budak2.. friendly sungguh boy ni... aku suka gakk kalo anak aku friendly mcmtu.. hehehhee

Tuesday, 3 February 2009

A DAY AT BUKIT TINGGI

Semlm cuti hari wilayah, aku, hubby & mom gi jalan ke Bukit tinggi bawak reefQi...
seronok nya dia berjalan.. mmg dia suka berjalan mcm poppa dia... hehehhe




Sampai je, lps tangkap gambo, terus gi makan... lapooo..pastu gi beli survinor & terus gi japanese village & rabbit park...






reefQi muka tension coz aku paksa dia tengok aku nak snap gambo... ha ha ha...
reefQi sibuk tgk & pegang rabbit, tapi mulutnya sibuk cakap tet (cat).. aduhhh.. reefQi confuse kot antara cat & rabbit....puas aku mengajar, "its not cat baby, its rabbit..." pastu dia asik sebut "tet" jugak... hahahhahaa adehhh... Posing sporting dari Cik Donkey... friendly donkey ni...
Kat Japanese Village, tgk ikan.. Mak aku plak meroyan nak pakai baju kimono... huhhuhu mak kata dah lama dia teringin nak pakai.... RM20 je sapa2 nk pakai.. tapi memandangkan perut aku ni besar... aku takde la nak pakai.. hehehhe

Sampai rumah dlm pkl 8pm.. mandi kan reefQi pastu dia mkn & terus tido keletihan...
Related Posts with Thumbnails