Thursday, 29 April 2010

ONDSCENE

Yang tgh skali tu, Tokeh Upin Ipin. Hj. Burhanuddin

gambar kiri ni Datin Hjh Mona Din....  tokeh leesa formula

Bergambar bersama bro ONDSCENE & wartawan nurul
(gambar ni ambil dari blog ondscene.blogspot.com)
LamaGiler tak update blog... bz dgn keje & biz kek...
jom refer to
hihi...  26&27 bertugas jadi secretariat hari harta intelek negara...
it was fun working with the team...jumpa pulak nurul wartawan tv3 & bro ondscene... tu pun fairos yg perasan abg shamsul......jom clik blog ni.....blog yg terkenal dgn kemalangan & berita terkini yg berlaku di sekitar kita...
http://ondscene.blogspot.com/2010/04/abang-ni-ondscene-kan.html

22 comments:

cikwawi said...

hahhaahah! takajut aku nampak muka hang dlm blog dia.. hihi.. siap promote blog kek tu! mudah-mudahan murah la rezeki hang lps nih. gambo close up tu cun wehhh..

iem said...

haha promote baik je tuu...
lama atul tak update blog yeh..

b3skut said...

wakakaka
blog ni pon dh berabuk gak

Abang FARIZ said...

wehh!!!
haiya HOT MAMA!HOT MAMA!
u keje kat myipo ke?
amboi byk nya keje hang...
MYIPO, baking kek... pastu
moderator kat forum cari.com....
byk nya gaji hang mcmni...
keje kat 3 tempat... satu kat ofis, satu kat umah.. satu lagi di alam maya... patut la 24jam on internet...
pastu buat master lagi...
hang ni rajin la... anak2 hang pun kecik2 lagi dah nampak dia punya ULAT buku mcm hang...
mmg budak rajin dari zaman skolah lagi... tak leh dok diam.

Abang FARIZ said...

hah... ?
u kawin dgn org lain ka HOT MAMA?

org kL kawin org perligh?
frust la org yg 10 tahun study & keje kat UK tu nak balik malaysia hujung tahun ni kalau dia tau u dah kawin.. tak tunggu dia? takde jodoh kot kan?dia baru dok sebut nama u minggu lepas kat twitter kata nak balik malaysia nak cari ATUL.. rindu katanya lost contact, ingat nak kawin la tu semua ASET dia dah lengkap.. kawin dgn u je blom...
abg dpt blog atul dari ondscene.. kalau dak, mmg lost contact habis sampai mati...

Audrey Danker said...

pretty!
hehe.. MODerator forum cari.com are ondscene... mamabaker...
pretty mmg the vasss dari dulu sampai skrg!
sapa tak kenal u...? u r the one yg tak minum & tak pernah minum kalau pegi clubbing, u just enjoy the music & having fun with frens...we all non muslim respect u!

Chee Choon Seng said...

very good morning atul...
lets plan a party/gath on June.
Eve Cheong are back form Australia....

narnia said...

wazzap wazzap!
lama u tak update yr blog..
bz la ni eh?

Prettylady-ATuL said...

cikwawi, aku pun terkejut..apelah byk benor gambo aku kat situ.hihi kelakar pun ada... tergelak-gelak aku...

iem, biasa lah... aku bz manjang..nak berangan pun tak sempat...

b3skut, dah berabuk pun tapi tak la berabuk mcm blog ko lagi laaama tak hupdate. ekkeekeke

abg fariz, TQ for your sms... ingat ingat... mana bleh lupa, masa umur 17 kot masa tu kat biro tata negara kan? tah cemana tetiba lostt contact kan...
owh, u mean dia nak balik for goods ye? Dia nak meet up for drink/makan2/hi tea no hal. Tapi bgtau awal ye.wanna get permission.

hi audreyyy, i really miss those moment we had before.Lets do the reunion.

choon seng... please ask Lorraine or Lydia to arrange the gath ok? Both of them goyang kaki everyday shopping...will join u. I will.

narnia, aku bzzzzzzzzz!

Siluet said...

prettylady,
sihat x?
lama tak nampak nick u...

Nasir said...

tgk best je gambar kawan2 kat facebook kawan2 dgn cina/india...
u sorang je melayu...u tak ramai kawan melayu ke?

Prettylady-ATuL said...

Abang FARIZ, jap lagi i return call. Tadi bz sket. Nak meet up on weekdays pun lagi ok... lunch time.

siluet, i sihat.. tapi u siapa eh?
blurr pulak i hari ni. rasa2 cukup je tido mlm tadi.hehehe

hi nasir, kawan melayu? ada jugak (kawan2 ofis myipo). hehehe i kurang kawan melayu kott...di myipo baru byk kawan melayu... boleh beza sket cara pemikiran melayu dgn bkn melayu.
Tapi mmg dari primary & secondary school friends semua bkn melayu. Melayu adalah kumpulan minority masa kat sekolah i dulu. Sama je kawan dgn bangsa lain.. as long as pandai bawak diri no problem kan. We respect each other.

narnia said...

ala... bz bz pun sempat dating sana sini....

Sherryna said...

pretty. lama u tak update blog..
skali u update ciput,,, ramai dok kerumun...
bila nak jumpa??? lama rasa tak borak2 dgn u...
mlm ni ok x? jom lepak.
pkl 10 kat RASTA. 6 org je mlm ni...jom la!

Prettylady-ATuL said...

narnia, hehehe dating tu biasa lah... bkn nya skandal. jumpa-jumpaan jekk...kadang2 dah bz cemana pun rasa boring pulak... so, I jumpa je la sapa2 nak date dgn i.. hehee tak salah kan?

sherryna, boleh kot. Pkl 10 semua dah tido... sneak out! hehehe kalau 11pm i tak sampai makna nya tak dtg la ye. Have fun!

Rosmin said...

hi atul...
ingat i lagi x?
ROSMIN.

Syed said...

alo.. chat x?
lama tak buat blog walking & jaga kawasan... ngeh ngeh...

Shally said...

hmmmmmmm... ko ni 24 jam bz kan?

Jehan said...

meh sini aku tolong jawap kan on behalf of atul... ha ha..

tiap kali aku dtg umah dia lepak2 on weekend, aku tak pernah tgk husband dia ada...jumpa pun tak pernah, so aku assume pasal husband dia takde kat umah la dia jadi 24 jam bz buat mcm2 coz dia boring...dia bosan. tak pun dia kuar lepak dgn sesapa yg ajak dia kuar...master pun dah nak settle rasanya... kalau x buat semua tu, dia mmg sangap je kat umah.

Prettylady-ATuL said...

rosmin? rosmin yg petronas dulu tu ke yg kena keje kat arab ke mana tahhh? am i rite? dah jumpa jodoh blom? hihhihhi

syed? jom jumpa nx week. Lunch.

shally, bg aku best rate kat MO. Nak check in.

amboi jehan.. pandai la ko ye merepek. hehehehe

Syed said...

Isnin lunch pkl 12 k. Tempat biasa.
Nak aku ajak akim, zul & nana skali x?
mesti ko teringat2 nk spaghetti. ahaks.

TEddy said...

haihh... korang2 semua bz kat posting comment pretty zinta ni eh?

rosmin dah kawin ke eh? aku pun gediks nak tau gakk.. hehehe

ada org nak check in kat MO...
wo wo woooooooooooo......
aku bukak benang kat porem..korang2semua jom sambung borak kat sana...

Related Posts with Thumbnails