Tuesday, 24 March 2009

DUTA SAND BEACH RESORT KUANTAN

Aku gi jalan2 ke kuatan 21-22 march lepas...plan kalau best we all tambah one more nite coz one nite ni entitle for free... dah orang bagi free, pegi je la kan.... ya ampunn.. tak seronok langsung haku stay kat chalet ni... tapi aku nampak anak aku je yg seronok... hehehehhe biasa la budak2, dpt swimming pool & beach dah ok.. lum pandai demand lagi... mmg aku takkan pegi lagi DUTA SAND kuantan ni dahhh...

Tempat yg sempat aku pegi tg lumpur(makan seafood), pantai pasir hitam, pantai balok, teluk cempedak... pantai balok cantik arr... ni aku tepek sket gambo2 anak aku kat kuantan...gambo aku? hehe tak yah aarr.. perut beso, muka kembang... nanti dah bersalin baru aku tepeks gambo aku byk2. heheheehhe





sotong goreng tepung
ABC

Mee Calong


Teluk Cempedak


Meroyan main pasir kat hotel beach, tak daya aku nak menghalang... main je lahh... bila tengok dia main sensorang, aku tak sabar nak tunggu next baby keluar, boleh main sama2 dengan abang dia.


sempat lagi hubby aku main layang2 dengan si reefQi....

suka mandi swimming pool.. teringat masa gath kat putrajaya, anak aku terbalik.. ni pun nyaris terbalik coz dia suka kuis2 air... dia tak suka lepakk je diam2 dalam pelampong tu.

8 comments:

cikwawi said...
This comment has been removed by the author.
cikwawi said...

sejibik sejibun muka anak dengan bapak :)

♥cutebabygirl♥ said...

ape yg x best nye duta nI???

Prettylady-ATuL said...

pool kotor... badan kotor lepas berendamm...

♥cutebabygirl♥ said...

pool kotor?? beach ok x??
ala, bru nak g sini lepas raya.
sbb murah n nmpk cm ok..huhuhu

Prettylady-ATuL said...

pool kotor.. mcm minyak2... pastu daun2 byk dlm pool tu...tak tau la maybe time u pegi nnt dia bersih.. hehehe
pantai plakk... dia pantai nelayan.. bkn pantai perlancongan..
tu takpe, u akan lalu byk pantai nnt, siggah je..hehhee
i pun bykkan aktiviti kat luar je.. kat situ just utk tido, coz boring.

♥cutebabygirl♥ said...

ala yeke..sedihnye~ :(

jauh tak dr cherating eh?

Prettylady-ATuL said...

jauh kuantan ke cherating (50mins)..
kuantan tu dekat dengan pantai Teluk cempedak & pantai balok.
kedai2 seafood pun byk kat situ.
kalau ke cherating dah dekat kemaman sana....

Related Posts with Thumbnails