Tuesday, 27 October 2009

LUNCH DI WONG SOLO AYAM PENYET

Tghari tadi lunch dgn kawan2 port santai, aku, ME, JULIE, DIANA. MEKJA kata nak dtg merempit tapi tak sampai2.. rupanya dia BZ tahap dewa sakti.
Best jugak la rasa ayam penyet ni... cuma namanya tak berapa best... PENYET.. apa maksud PENYET ye? pastu air2 yg ada kat situ pun pelik2 namanya...
AIR JUS SEMANGKA = Air Tembikai..
AIR SODA GEMBIRA = Air Bandung Soda
AIR ALPUKAT = Air Avocado
satu lagi mmg ku banned ini air... AIR jus POLIGAMI tak tau air apa..takmo amik tau pun..
ceceh.. sensitif sungguh.. dengar nama air mcmtu pun tak bleh..bukan kena mengena pun.. tapi tak suka lah! ekekeeke baik minum AIR SODA GEMBIRA... dok sensorang pun leh tersenyum tau...

kawan ofis kata, restoren ni artis sharifah zarina punya... ku pun tak berapa kenal sgt artis tu... kena tanya makcik google, mesti makcik google ada info & gambar sharifah zarina.

ni antara gambar2 yg ditangkap kat sana...


DAri kiri JULIE, AKU, DIANA & ME

Gelagat Si Arissa & shazzy

Iman tu baya anakku si Izz, tapi sejuknya mataku melihat karenahnya...


AIR ALPUKAT
AIR SODA GEMBIRA(tak sempat nak tangkap masa air sampai terus sedut kehausan, hehehe blakangnya AIR SEMANGKA


Ni la set menu ayam penyet nya...RM10. tak silap


3 comments:

iem said...

kat ner ni atul??
mcm best je ayam tu..

Prettylady-ATuL said...

ni kat kg bharu la.. dekat je dgn ofis kita... baru je aku pegi hari tu dgn kawan2 forumer CARI 2 hari lepas. dekat dgn masjid kg bharu & hosp private kg bharu.

m@ said...

nampak air alpukat lah...yummy..

Related Posts with Thumbnails