Tuesday, 22 December 2009

OVEN EUROPA



huh, sebenarnya tak terkata bila tiba-tiba dapat oven ni, nak menangis pun ada...Thanks a lot to my beloved hubby...I LOVE U SO MUCH! Oven ni cukup bermakna buatku & tak sangka sanggup belikan utk ku... happy sangat. Dah survey beberapa oven for biz/industry macam BERJAYA, DELONGI, KENWOOD(yang heavy duty punya).... tup tup, hubby decide beli EUROPA-the best oven i guess, coz dia specialist in oven sahaja. so skrg jual cupcakes, biasa cookies untuk makan sendiri je but now kelengkapan semua dah ada, boleh la jual cookies plak coz kalau tak, tak pulang modal. ekekekeke oven ni masak sekata la....  ok la utk small entrepenuer(betul ke aku eja ni) & sgt sesuai mcm aku ni biz kecik2 kat rumah. ekekekeke  so lepas ni leh la guna all out & yg paling best dia heavy duty....  kalau nak biz mmg tak boleh pakai oven biasa2 yg jual kat kedai letrik/shopg mall coz nnt oven tu wat hal & leh hangit coz pakai dalam satu jangkamasa yg lama tanpa henti. so, total oven di rumah ada 4 skrg. huhhuhuhuh ni lah yg latest & the best.

8 comments:

zealvia said...

walah baper rm NI?

Mrs. Aiza (Nis) said...

Bestnya hubby kasi hadiah..lepas ni makin rancak bisnis pretty.

nis rumah baru renovation belum start lai tapi built-in oven dah beli 2bulan lepas dalam stor..hahaha..kek seketul pun tak pernah buat.

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

eynda said...

Bestnyer dapat present...lepas ni boleh membaking dgn jayanyer....buat bisnes ke?

Prettylady-ATuL said...

zea, 4 angka.

nis, best nye build in oven. aku suka.

eyra, kelas make up mcm berminat jek.

k eynda, biz kecik2 je. http://inhousecakes.blogspot.com

najwa said...

salam, terklik & terasa nak bg komen.
chaiyok! chaiyok...!
belajar la sesuaikan diri dgn toys baru mu itu ok?
coz kadang2 kalau bagus mana oven tu kalau tak reti guna, kuheks jugak result nya... hihhhihhiihi
mcm ahkak ler... skrg still belajar lagi menggunakan toys ni.
practise make perfect.. nnt lama2 mesti teror guna.

bawahlangitatastanah said...

bagus oven tu.
ku doakan biz mu sucess & dimurahkan rezeki sentiasa.

salam dari jordan.

m@ said...

bestnyaaaa...!
mcm2 boleh buat dgn oven ni..
dh buat buzz cake kan.gud luck eh..

Related Posts with Thumbnails