Wednesday, 28 January 2009

STOCK DIAPERS & WET TISSUE




Stok diapers ku takde la byk mana. Kalau ada warehouse Mamy Poko or Huggies, harus ku terjah lagi untuk menambah diapers kat rumah. Wet tissue pun apa kurangnya, aku memang memerlukan wet tissue, so kalau ada mana-mana warehouse Anakku or Pureen, memang benda utama yang aku terjah adalah wet tissue. Murah sikit la dari harga pasaran. Diapers ni semua aku letak kat Hall atas rumah.

10 comments:

-iLLa- said...

gler ko pretty...ekekkeke..leh jual balik tuhh..ehehee

Preeti AtuL said...

wakakakaka... tak dapat ler aku nak jual balik, utk keperluan anak2ku, ni pun beli time sale & warehse.

cikwawi said...

oit!

ni rumah ke, mini market?
hehehehe..

cikwawi tinggalkan tapak disini :-)

Anonymous said...

melampau.. tapi its gud actually.
Tak perlu tunggu dah habis baru nk gi beli.
Mmg menguntungkan bila beli time warehse & shopg mall sale.

ena said...

banyak nyer!!
kalo tuh adalah cloth diapers, tak payah beli da sampai anakmu besar tau!!!

*aduhhhh ku bayangkan pula berapa banyak sampah dispo yang dihasilkan dari rumah kalian huhuhu terancamnya alam sekitarku!!

Prettylady-ATuL said...

ena, aku ni ada penyakit M besarr sgt2. so diapers pakai buang je la yg org mcm aku gunakan. Habis citer...hehehe

Faris Daniel said...

wah banyakknyeeerrrrr

terbuntang bijik mata aku atul...kalu aku kehabisan diapers..aku helo ko jek eik..jual murah2 dah lah

eija said...

gila punya banyak. tak tercapai dek akal aku bila tgk stok diapers pretty hahahah.

Prettylady-ATuL said...

korang semua rasa byk eh?
aku tak rasa byk pun.. ni pun dah susut size L coz anak aku tgh pakai. Kena tambah stok lagi ni. huhhhuuhu

Anonymous said...

Salam,
Memang minat diapers ke?? ini ada tawaran. Kualiti diapers sama mcm Mamypoko tp harga jauh rendah dari tu. Kiranya kualiti dengan harga boleh jamin la.... kalau nak tau lanjut, emel saya: naswaniee@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails