Saturday, 31 January 2009

REEFQI 1 YEAR OLD. HAPPY BIRTHDAY MY LIL... PRINCE






Happy birthday my lill prince Airel Rayyan ReefQi... 31/01/2008
semoga dimurahkan rezeki, kesihatan yang sempurna, cemerlang di dunia & akhirat. Aamin.



We Remember We celebrate with you today, The Anniversary of wombs dismay, She screamed and yelled, with a lions roar,Her cries were silenced, with a baby’s snore.You crawled and fell your way upright,We smiled with joy, a gorgeous sight!And now you’re one, on this special day,We love you more, than we could ever say.



Hari ni genap setahun anakku, AIREL RAYYAN REEFQI. hmm.. pejam celik cepat je masa berlalu... huhuhuhuhu oleh kerana dia pun lum ada frens, aku takde la buat majlis bagai..just jemput cousin2 tersayang dia je.... order kek pun last minute kat secret recipe... reefQi suka cheese, so aku order kek oreo cheese utk dia... sedapp!!!



ha ha ha.. meletup sebijik belon kat dia.. menangis terkejut...
bergambar dgn cousin tersayang... KAK YONG, ABG ANGAH & ABG ALANG. Buat masa ni reefQi la yg jadi tumpuan.. dia yg paling kecik dlm family.



video

2 comments:

Honey D said...

Happy Belated Birthday ReefQi..
muahhhh from auntie D & Adam D.

Preeti AtuL said...

TQ auntie D, TQ Adam D.

Related Posts with Thumbnails