Friday, 27 February 2009

MY BIRTHDAY



semlm birthday ku (26/02) ...blah pagi sibuk survey nursery utk anakku... dah jumpa la yg sesuai.


tghari, ku tinggal kan anakku pada mak, time aku keluar dgn hubby, menitik air mata dia coz we all tinggalkan dia.. ye la.. aku nak gi celebrate, pastu nak tgk wayang + mkn2... nak berdua je.... tapi hakikatnya bertiga gakk... baby dlm perut ni ku usung ke sana sini... heheee



pegi mana? hmm.. mana lagi... The Curve/IKano/IKEA je la... tu jugak tempatku berdating sebelum kawin, selepas kawin... tiap2 hujung minggu.... celebrate birthday aku pun kat situ... takpe.. aku suka tempat tu.... kat gym fitness first la tempat aku selalu berdating dgn hubby ku masa lum kawin dulu...



so, pegi la cineleisure.. pilih couple sit.. biAsa lah hari khamis tak ramai org tgk wayang...

problem nya... aku tak tahu nk tgk citer apa... takkan nak tgk UPIN IPIN kot... kang hubby aku kata apa plak...

so, ada

seven pound - lakonan will smith

ada citer RASUKAN ABLASA - citer melayu

ada GENG UPIN IPIN

ada mcm lagi lahhh....


pastu hubby nak tgk yg pkl 2 lebih... so, aku & hubby tak tau nak tgk citer apa... mintak suggestion pompuan ticketing tu... dia suggest we all tgk citer comedy... dia kata kelakar habess la... tajuk nya BURN AFTER READING... dia kata kelakar & BRAD PITT blakon...OK LA... we all terima la suggestion dia coz lagipun dah lama sesangat tak tgk wayang ni...


so, pkl 2.25 citer tu start... mm biasa la.. order pop corn.. sound effect pun bagus, duduk couple sit dia mmg selesa... org pun tak ramai... tak sampai 10 org kott...



aku tgk2 citer tu... sampai dah tgh2 dah... apa yg lawak nyer? aku leh tertido... pastu aku tersedar aku tido terus aku tgk balik citer nihh...

pastu tah la.... sampai hujung citer tu aku blurrr.... takde lawak mende.... yg hubby aku lak tergelak2 coz tgk aku confuse.. dia kata citer tu mmg lawak... aku mmg TAK FAHAM.


Bila kuar dari panggung tu aku gi balik kat kaunter ticket tu... takde plak minah yg suggest tgk citer tuh.. kalo ada harus ku bagi sedass dua... yg hubby ku gelak sampai ke balik rumah kata lawak betul citer tu.. aku pun gelak gakk tapi aku tak tau tang mana dia punya lawak.... HANGIN kekdahnya aku nihhh... yang hubby aku ni terkekeh kekeh gelak tak habis2 ckp kat aku citer tu mmg lawak la... brad pitt blakon... hishh... wakakakakaka



pastu gi mkn kat BUBBA GUMP SHRIMP RESTAURANT... kat the curve.. mkn2 kat situ tapi aku mcm kenyang.. burger nya beso sgt... ok la... apa2 pun happy spent time dgn hubby berdua masa birthday ku. Bila hubby tanya hadiah nak apa... mcm2 ada dlm pala otak ni.... hehehhee

2 comments:

IEM said...

hape belated b'day atul...
b'day keberapa nii???hehe

Aiza Parman said...

happy belated birthday pretty...
dah tua setahun hang heheheh..nis

Related Posts with Thumbnails