Tuesday, 3 February 2009

A DAY AT BUKIT TINGGI

Semlm cuti hari wilayah, aku, hubby & mom gi jalan ke Bukit tinggi bawak reefQi...
seronok nya dia berjalan.. mmg dia suka berjalan mcm poppa dia... hehehhe




Sampai je, lps tangkap gambo, terus gi makan... lapooo..pastu gi beli survinor & terus gi japanese village & rabbit park...






reefQi muka tension coz aku paksa dia tengok aku nak snap gambo... ha ha ha...
reefQi sibuk tgk & pegang rabbit, tapi mulutnya sibuk cakap tet (cat).. aduhhh.. reefQi confuse kot antara cat & rabbit....puas aku mengajar, "its not cat baby, its rabbit..." pastu dia asik sebut "tet" jugak... hahahhahaa adehhh... Posing sporting dari Cik Donkey... friendly donkey ni...
Kat Japanese Village, tgk ikan.. Mak aku plak meroyan nak pakai baju kimono... huhhuhu mak kata dah lama dia teringin nak pakai.... RM20 je sapa2 nk pakai.. tapi memandangkan perut aku ni besar... aku takde la nak pakai.. hehehhe

Sampai rumah dlm pkl 8pm.. mandi kan reefQi pastu dia mkn & terus tido keletihan...

7 comments:

zealvia said...

mak cik mmg rock lah..pakai kimono....pretty kem salam rock ye kat mak cik..ekekekek...

Preeti AtuL said...

WAKAKAKAKA... wokay...

Mama Qisya said...

pandai lak donkey tu smile kt ko ye?? cantik aaa donkey smile... best kn bkt tinggi?? ku takut nk gi lepas byk gegaran kat sane...

Prettylady-ATuL said...

best sgt. best bila baby kita pun dah pandai tgk binatang. Enjoy.
aku mumula takut gakk kena lepuk dgn donkey tu, tapi tgk mcm lembut je donkey tu, bila reefQi pegang pun dia leh sengih2 camtu.. ok la kott.. hehehhe

Honey D said...

syoknye reefqi sooooo eager tgk binatang.. adam aku pun baru stat suke tgk binatang. tp takat area umah haku tu boleh tgk kucing, hanjing n burung je la.. huhu

RoSeHaiKaL said...

wahhh..comeynye atul zaman dara ek...kekekekee..weh cantik le photo shot ko...ish rasa rugi lak xamik gambo colmar penuh aritu

Prettylady-ATuL said...

owh.. skrg ko nk kata, sejak aku dah beranak pinak ni aku dah tak lawa ye ? hahahaha

Related Posts with Thumbnails