Thursday, 19 August 2010

MENU BERBUKA LAST WEEKEND

Ni la antara menu2 berbuka ku last weekend...

Sotong Celup Tepung.. rangup... best sgt.

Udang Celup Tepung - ni pun rangup

Siakap 3 rasa

Sayur Broccoli

Nasi Ulam - hubby kata ulam2 tu potong besar sgt... ngeh ngeh.. apa tak nya...dah tak sempat! hehehhe

Pulut Ayam. haaaaa... my SIL (TiQah) cakap sedap.
Aku rasa kena upgrade lagi rasa ayam tu bg lagi sedap...

6 comments:

Aisyah said...

SAlam ramadhan, boleh tak bg resipi Pulut Ayam & Nasi Ulam? sebab my hubby pun org perlis...
I ni org Melaka. Tak tau nak buat..

reena said...

wei.. mana gulai batang keladi?
nasi ulam kan lawannya itu...

Prettylady-ATuL said...

salam aiysah... next posting i bg resipi dlm blog ni ye.

reena, aku pusing satu pasar semua batang keladi sold out bulan2 pose ni. Skali berapa hari lepas aku pegi chow kit punya tersusun baikkk je batang keladi tu punya byk depan aku. heehhe, beli je la. Tak masak lagi.. ada lagi kat umah nun.

W..A..H said...

dah lah aku tak sahur pagi ni..
nak itu pulut dgn ayam..tak pernah rasa mesti sedap kan

Prettylady-ATuL said...

nis, mmg sedap giler pulut ayam.
aku selalu makan kat padang besar.
DAh byk kali try & error...
kali ni menjadi la. Tapi ada lagi yg aku akan upgrade tang taste ayam tu...

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

Related Posts with Thumbnails