Tuesday, 17 August 2010

POSITIF AGAIN ?!!!

Dalam memanjang bz, aku & hubby dikejutkan dgn berita yg tak kami jangka.... kami mmg tak expecting this an unexpecting news. Terpaksa juga terima coz masa buat sendiri UPT mmg double line terang...aku menangis (mcm tak boleh terima pada mulanya, ye la makan pil pun tak teratur.. padan muka...!)...aku sendiri tak pasti bila last period, tak ingat.. bz...... dah la tgh meyusukan si kecik tu....uwaaa.
so, mcm biasa, pegi jumpa doc pakar fav. kat Damansara Damai MEdical Centre (doc kamal). So, doc kamal mmg well experienced dgn benda2 ni... both my son pun dia yg sambut...yg ke-3 ni pun sama la jugak kott...hmmm... uwaaaaa.... kena byk2 muhasabah diri. Ada hikmah kot apa yg berlaku. alhamdulillah.
preggy kali ni lain sgt... tak senang mcm ygg 1st & 2nd (aku takde alahan & sgt aktif).... yg 3rd ni asik fenin & loya, pastu nak mkn macam2.. bila dah dpt itu makanan, bkn nak pun...hah! hangin, sapa nak mkn ni? tong sampah?.
tempahan kek ku terima sehingga kandungan ku 8 bulan.. lepas tu berehat & akan ku umumkan kat blog inhousecakes nnt. Hope bersalin yg ke-3 ni mudah mcm bersalinkan ke dua-dua hero tu... senang sgt2...
tu pasal kurang rasa serik kot...Anak pun jarak rapat2. Skrg ni asik nak tiiiiido je. kat ofis pun.. sampai je ofis tido.. tak sedar bila tertido...sedar2 pkl 10am ... sedar2 pkl 3ptg....hahah.. nasib baik jiran2 partition sebelah menyebelah tak kacau...aman aku tido. dorang ingat aku takde kat tempat.. tak tahu aku rileks je nga nga lena tersandar atas kerusi. best betul keje kat sini... janji statistik keje cukup dah, nak buat apa pun takpe, takde org nak amik peduli...kat rumah pun sama asik nak baring.... hazab juga nak menyiapkan kek... ha ha...
tak tahu la kali ni boy lagi ke? girl pulak ke?  kali ni hubby kata tak kisah... boy pun ok... girl pun ok.
aku? tah...apa2 gender pun ok je la..kalau boy, leh pakai baju2 abg dia yg banyak tak pernah pakai....
kalau girl........................ mmg aku beli all new set lerrrr. huhu

9 comments:

melin melinda said...

Tahniah Atul....jaga diri baik2...

Mimie Hamdan said...

congrats atul... wah, bestnyer... mimie nak sgt nie tak dpt... wat UPT asyik 1 line jer... tension! hehehe...

iem said...

tahniah atul..

ayah,ummi, farish said...

Tahniah..take care

eija said...

congratz pretty. tu semua rezeki. insyaallah ada rahmat dia. :D

p/s: hang tokey inhousecakes ka? laaaa..aku br tau. cantik2 kek hang.

iena hamdi said...

hahah tahniah...
ko buleh join illa la.. dia pun sama... jaga diri bebaik..

Prettylady-ATuL said...

1) thank melin...
2) mimie, insyaallah atul doakan mimie +ve nnt ye. teruskan berusaha.
3)TQ iem.
4)TQ Ummi
5)Ieja, TQ. heheh aku pun lupa nk bgtau ko.
6)Iena, TQ

cikwawi said...

congrat Pretty! sama2 la kita peknen ye..

Prettylady-ATuL said...

TQ cikwawi...

Related Posts with Thumbnails